Ljudböcker och e-tidningar

Älskar du att läsa och lyssna på böcker? Då har du hittat helt rätt. Här kommer vi att gå igenom allt om ljudböcker och e-tidningar.

Ljudbok

Om du älskar att lyssna på en podd eller lyssna på musik så är ljudböcker perfekt för dig! Det enda som du behöver är en mobil, dator eller Ipad för att kunna lyssna. Det finns många olika sidor på nätet som har ljudböcker, oftast måste du betala en billig peng i månaden men då får du tillgång till tusentals böcker. En ljudbok är något som kan minska ångest och stress hos människor eftersom det oftast upplevs som lugnande när någon berättar en saga för en. Något annat som är bra med ljudböcker är att du slipper läsa själv, detta är bra för dig som inte alls tycker om att läsa.

Under den pågående pandemin så har det blivit väldigt populärt att lyssna på ljudböcker, det kan bero på att människor inte har så mycket att göra, då är det perfekt med en ljudbok. Om du vill läsa mer om hur pandemin har effekt på ljudböcker så kan du följa denna länken https://sverigesradio.se/artikel/pandemieffekt-i-bokbranschen-ljudbokstrenden-har-natt-barnen där hittar du allt du behöver veta.

E-tidningar

Om du är en person som älskar att läsa så passar e-tidningar perfekt för dig. I dagens läge så använder vi oftast teknikprylar i vardagen och mobilen är en av de sakerna. Det enda du behöver för att kunna läsa e-tidningar är en mobil, dator eller Ipad. en e-tidning fungerar precis som en bok fördelen är bara att du slipper köpa eller låna böcker utan du har allt i mobilen. Där du hittar ljudböcker hittar du oftast alltid e-böcker eller e-tidningar. Det enda du behöver göra är att ladda ned e-tidningen eller e-boken och sedan börja läsa boken, fast i mobilen. Om du är en person som gillar att läsa skvallertidningar med mera så är https://www.tidningsappar.se/ något för dig. På tidningsappar.se så har du alla tidningar i en app. Det är bra att ha alla dina tidningar samlade på ett ställe, istället för att ha hundratals tidningar liggandes överallt.

Sammanfattning

Under pandemin har det blivit väldigt populärt med ljudböcker och e-tidningar. Kanske beror detta på att de flesta använder sig av teknikprylar som mobil, dator och surfplatta? För att kunna lyssna på en ljudbok eller läsa en e-tidning så behöver du bara använda dig av din mobil, dator eller surfplatta och du får allt samlat på ett och samma ställe. Om du är en ångestfylld och stressad person så är det väldigt rogivande att lyssna på ljudböcker. Du kan till exempel lyssna på ljudböcker innan du somnar, om du har svårt att somna, eller så kan du lyssna på ljudböcker när du känner att du kommer få en ångestattack. På sommaren kan det vara väldigt skönt att lyssna på ljudböcker, till exempel på stranden. Det enda du behöver göra då är att ta fram din mobiltelefon eller surfplatta och börja lyssna. På tidningsappar.se så får du alla dina tidningar samlade på ett och samma ställe, vilket är bra om du inte vill ha hundratals tidningar med dig på semestern.