Hetaste teknikprylarna just nu

Den tekniska utvecklingen går i rasande takt och nya teknikprylar lanseras på löpande band. I september på Apples årliga event i Kalifornien presenterades många intressanta tekniknyheter. Förväntningarna inför eventet var skyhöga, men företaget lyckades imponera Applefans världen över med deras nya innovativa teknikprodukter. Om du tillhör en av många teknikentusiaster som knappt kan bärga dig att testa den senaste tekniken bör du överväga privatlån med låg ränta hos Lendify. De erbjuder lån till privatpersoner utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Räntorna är betydligt lägre än hos många andra långivare tack vare att de inte har några mellanhänder. Dessutom är det otroligt lätt och enkelt att ansöka och du får svar direkt. Nedan hittar du mer information om några av de hetaste teknikprylarna just nu.

Nya iPhone 11

Höjdpunkten under Apple eventet var såklart de tre nya iPhonemodeller som det spekulerats länge om. Iphone 11, Iphone 11 Pro och Iphone 11 Pro Max presenterades som efterföljarna till iPhone XR, XS, och XS Max. Designen skiljer sig inte särskilt mycket från föregångarna, men optiken har hyllats av experter världen över. Samtliga telefoner har vidvinkel och teleobjektiv. Pro och Pro Max är dessutom utrustade med det hypade och avancerade trippelkamerasystemet med tre sensorer. iPhone 11 finns i flera nya färger, bland annat i pastellfärger, och pro-modellerna finns i metallfärger. Samtliga modeller finns som vanligt med flera olika lagringsutrymmen från 64 gigabytes. Dessa teknologiska telefoner är kostar en rejäl slant. iPhone 11 kostar från 9195 kronor, Pro från 12995 kronor och Pro Max från 14295 kronor. De är dyra, men de kommer förmodligen att hålla länge tack vare de nya tåligare skärmarna. Samtliga nya modeller är utrustade med en ny krosstålig skärm.

Apple Watch Serie 5

Den senaste Apple Watch med Always On retina-skärm är alla klock- och teknologifantasters dröm. Den senaste versionen, serie 5, tilltalar även personer som gillar hälsa och träning. Jämfört med föregångarna är det framför allt de olika hälsofunktionerna som förbättrats väsentligt. Sömnsensorn är bättre och klockan har en avancerad metod att mäta blodtrycket. Klockan har koll på din hjärtrytm och din puls. Den har smarta funktioner som hjälper dig att nå dina träningsmål genom att bland annat ge dig en påminnelse att röra på dig eller stå upp. Med andra ord är det som att ha en personlig tränare med dig överallt. Du kan såklart även välja att inte använda dig av denna funktion. Klockan varnar även när det är för högt ljud runt omkring dig vilket minskar risken för hörselskador. Nytt för denna variant är även materialmixen. Du kan skräddarsy klockan som du vill och välja material som aluminium, rostfritt stål, titan eller keramik. Apple Watch 5 kostar från 4995 kronor.

iPad Pro

Den nya generationens iPad har lanserats. Om du tillhör dem som tidigare ansett att iPaden var en accessoar bör tänka om. iPad Pro är en avancerad teknikpryl som klarar av mycket. Först och främst är den otroligt snygg med en ny Liquid Retina-skärm som går från kant till kant. Färgerna och den innovativa ProMotion-tekniken gör det till en visuell upplevelse att använda denna iPad. Grafiken är dubbelt så snabb vilket kommer uppskattas av alla som vill använda den till att spela spel. Den nya iPencil kan användas tillsammans med iPad Pro för att skapa digital kreativitet på ett sätt som inte var möjligt tidigare. Denna finns i två storlekar och kostar från 9697 kronor.