Roliga tekniska produkter i Sverige

Innan sommaren helt är slut kan du ha nytta av att ta en titt på dessa nylanserade produkter för en aktiv och frilufts livsstil. Fitnessprodukter, transport och allt du behöver för ett fränt utomhusparty med vännerna med bild och ljud, här följer en lista av några av de häftigare tekniska prylarna som nyligen blivit lanserade i Sverige.

Cake

För 134 år sedan byggdes och lanserades den första motorcykeln i världen, och nu vill företaget Cake göra nya innovationer i vad den sortens produkt kan innebära. Med en ny serie av elmotorcyklar vill Stefan Ytterborn, företagets grundare, lansera sina elektriska offroadhojar med målet att etablera dem som en Land Rover eller Jeep för stadsfolk. Cyklarna är futuristiska och kan föras på vägarna.

Wakejet Cruise

För dig som vill uppleva det senaste inom utomhussport och svensk innovation samtidigt bör ta en titt på svenska Radins nya produkt, Wakejet Cruise. Cruise är en elektriskt driven ståbräda med jetaggregat, som utan onödig ljudnivå eller avgaser kan föra dig i upp till 25 knop över vattnet, med en batteritid som räcker i 20–45 minuter och laddas på två timmar.

Galaxy Fit-E

Du som känner att du vill ta kontroll över din träning och fitness på en ny nivå bör ta en titt på Samsungs lanserade Galaxy Fit-E aktivitetsarmband. Produkten är ett nytt budgetalternativ till Galaxy Fit som endast kostar några hundralappar, men som är än mer bekväm än sin storasyster och som ger samma spårning av träningsstatistik och framsteg.

Benq GV1

Länge har en portabel projektor varit något som krävt en bökig hög tung maskinvara som behöver vara kopplad till en dator eller bildkälla, men med miniprojektorer GV1 har allt blivit mycket smidigare. Projektorn är portabel i storlek, och har inbyggda högtalare och projektor. GV1 använder Android operativsystem och kan spela Youtube och andra appar utan att behöva vara kopplad till en laptop eller dator.

Thermacell Mr 300

För den som vill njuta av dom varma sommardagarna utan att behöva angripas av en liten armé av myggor kanske Thermacell Mr 300 är produkten som behövs. Produkten är en portabel och smidig myggskyddare som fungerar genom att värma upp ett medel inuti sig som sprids ut i omgivningen, och som garanterar ett område på 20 kvadratmeter där myggorna håller sig bort från.