5 tekniska produkter för en roligare vardag

Teknikprylar har praktiskt taget exploderat på marknaden under de senaste åren och nu är de vanliga inslag i gemene mans hem. Coola teknikprylar är bara ett klick bort på internet, oftast till ett pris som de flesta har råd med. Med modern teknik kan du numera se vem som ringer på dörren även när du inte är hemma och koka kaffe från sängen.

Starta kaffebryggaren från sängen

Om du precis som många andra njuter av en rykande färsk kopp kaffe på morgonen är kaffemaskinen Smarter Coffee Wifi något för dig. Denna innovativa produkt låter dig sätta på kaffebryggaren från sängen, vilket är perfekt för alla morgontrötta som behöver en kopp direkt när de kliver upp. Denna produkt kan bli din idag för 2 495 kronor.

Den moderna dörrklockan

Hur ofta händer det att du inte orkar gå till dörren för att se vem som ringer på, eller för att se vem som ringt på medan du inte varit hemma? Om du vill utrusta hemmet med riktigt moderna teknikprylar kan Starcam Wifi Dörrklocka vara något för dig. Via dörrklockans inbyggda kamera kan du enkelt se vem som ringer på via din mobil.

Ett riktigt smart kylskåp

Hur ofta händer det inte att man står i mataffären men inte alls kommer ihåg vad som finns i kylskåpet där hemma? Om du känner igen dig så kanske kylskåpet iQ500 från Siemens Home Connect är något för dig. Det här kylskåpet är nämligen utrustat med kameror som låter dig se exakt vad som finns och inte finns – direkt i mobilen.

Den perfekta vaggan för alla barn

Om du precis som många andra småbarnsföräldrar är trött och sliten är en självgungande vagga perfekt. Med vaggan 4-in-1 Smart Connect Cradle’n Swing vaggar du ditt barn via mobilen. Vaggan har sex olika hastigheter och går även att vagga i sidled. Här finns dessutom mängder av musik och naturljud tillgängliga. Med denna vagga kan barnet somna enkelt medan du får tid över till annat.

Petnet Smartfeeder för människans bästa vän

Om du precis som många andra djurägare tycker det är knepigt att kombinera jobb och husdjur är Petnet Smartfeeder ett perfekt inköp. Med denna smarta matskål bestämmer du själv när hunden ska utfordras genom att ställa in klockslag via mobilen. Förutom att matningen sköter sig självt kan du även hålla koll på hur mycket hunden äter och när maten tagit slut.

Använd tekniken till din fördel

Även fast det inte är en teknisk produkt i sig så finns det mycket teknik som kan underlätta i vardagen likväl som den kan göra vardagen roligare, ett exempel är vid födelsedagar. Istället för att köpa en klassisk princesstårta eller smörgåstårta så kan du med teknikens hjälp idag hitta en mängd alternativ. Till exempel så kan du beställa en tårta i roligt motiv från dintarta.se. Där kan du med hjälp av tekniken anpassa vad du vill ha för motiv och beställa din helt egna tårta, du kan till o med ladda upp ett valfritt foto på en person eller ett objekt och få det på din tårta. Med några klick så kan du alltså anpassa det som du vill och sen får du tårtan i leverans till din dörr.